Etkinlik, Asu Bakım Merkezi Sahibi ve Güzellik Uzmanı Asu Çelik tarafından düzenlendi. Çelik, “23 yıldır Antalya ve İstanbul’da otizmle çocuk esirgeme kurumlarına ve huzurevlerine gönüllü olarak destek veriyoruz. Bu yıl da gönüllülerimizin katkısıyla güzel bir organizasyon gerçekleştirdik,” dedi.
Etkinlikte canlı müzik performansı için Rıza Sözen ve Grup Daima sahne alırken, huzurevi sakinleriyle birlikte tombala çekilişi yapıldı. Bunun yanı sıra aşçılar ve yaşlıların birlikte katıldığı bir pasta yarışması düzenlendi. Gün boyunca ikramlar sunuldu, hediyeler dağıtıldı ve yılbaşı pastası kesildi.
Etkinliğe yaklaşık 120 kişilik bir destek ekibi katıldı. 162 huzurevi sakininin yer aldığı organizasyonda; AGEP Başkanı Özgür Maloğlu, Türkiye Aşçılar Federasyonu Gençlik Kolları Derneği Başkanı Gökhan Demirbaşçı, Akdeniz Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Derneği Başkanı Bilal Yüregir, AGEB Kadın Kolları, TAFED Gençlik Kolları ve Akdeniz Üniversitesi Gençlik ve Spor Ekibi gibi birçok kurum ve gönüllü destek verdi.
Program, şarkılar ve şiirler eşliğinde danslarla sona erdi. Yaşlılar ve gönüllüler birlikte unutulmaz bir gün yaşadı.







